Other Stories comes with wedding dresses AND dresses for the guests or wedding entourage.

Choose their own wedding dress :weddng dresses

Het trouwseizoen gaat van start deze lente en of je nu je eigen grote dag plant, of uitgenodigd bent: van dit nieuws ga je heel erg blij worden. Ons favoriete Zweedse label & Other Stories lanceert voor spring/summer 2017 een collectie trouw- en bridesmaid-jurken. Geschikt voor eigenlijk iedere feestelijke gelegenheid die deze zomer op de agenda staat: bruiloft, afstuderen, bal of een summer party.

You can see the photo : Formal Dresses Australia

Wardrobe treasures

'Het idee van wardrobe treasures is altijd onderdeel geweest van de Stories-filosofie. We willen dat onze designs vaste onderdelen worden binnen je garderobe, en je meerdere seizoenen volgen. Met deze collectie lichten we de gelegenheidsjurk uit, voor bruiloften in het bijzonder, die elk zo veelzijdig zijn dat ze met gemak een favoriet kunnen worden,' aldus Caroline Björkholm, Head of Creative Lab & Other Stories.

Je mag dan wel dé jurk vinden voor die ene speciale gelegenheid, deze beauties zijn bedoeld om meer dan eens gedragen te worden. Deze collectie bestaat uit jurken in vloeiende stoffen en een tijdloos silhouet, die variëren van wit en crème tot perzik en roze.

Read more : evwedding cheap plus size dresses